Hinnasto ja ehdot

Hinnasto Ota yhteyttä palaute-lomakkeellamme tai puhelimitse.
Yleiset myyntiehdot NL09.

Tuotevirhevastuumme kattaa myös kaikki valmistamiemme järjestelmien sisältämät ei-Hydac osat ja komponentit, mikäli ne ovat meidän valitsemiamme tai spesifioimiamme. Mikäli asiakas edellyttää järjestelmissä käytettävän asiakkaan itsensä spesifioimia, valitsemia tai toimittamia osia tai komponentteja, jotka eivät ole Hydacin valmistamia, ne eivät ole tuotevirhevastuumme alaisia vaan asiakas vastaa kaikista ko. osien tai komponenttien sisältämistä tai aiheuttamista virheistä täysimääräisesti itse. 

 

Toimitusehto FCA Hydac Oy Vantaa (Incoterms 2010), pakkauskulut laskutetaan erikseen.
Omistusoikeus Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu Hydac Oy:lle kunnes koko kauppahinta on maksettu. Käyttöoikeus ja vahinkoriski siirtyvät ostajalle toimituksen yhteydessä.
Palautusehdot Tuotteen palautus on mahdollista vain erillissopimuksella viikon kuluessa tavaran toimittamisesta ja vain varastoimillemme vakiotuotteille. Edellytämme tuotteen palautusta avaamattomassa alkuperäispakkauksessa. Sovitusti palautettavasta tuotteesta maksettava hyvitys on 80% tuotteen alkuperäisestä hinnasta. Palautusrahdin maksaa tilaaja. Tuotteilla, joita emme normaalisti varastoi, ei ole palautusoikeutta.
Konedirektiivi Toimittamamme koneikot ja järjestelmät ovat Konedirektiivin 2006/42/EY tarkoittamia ”Osittain valmiita koneita” (Partly compteled machinery). Konedirektiivin mukaisesti toimitamme laitteen mukana liittämisvakuutuksen ja liittämisohjeen suomen- ja englanninkielellä.
Vuokrausehdot Vuokraamme Hydac-tuotteita hinnastossamme määriteltyjen ehtojen mukaisesti. Tarkemmat tiedot saat myynnistämme.