Vuodoton suuntaventtiili WSE6

 

 

 

 

 


Suuntaventtiili WSE6

 

WSE6 on Hydacin uusi suoraanohjattu suuntaventtiilimalli, jonka tilavuusvirtaus on maksimissaan 25 l/min. Venttiili on istukkatyyppinen, joten se on käytännössä vuodoton. Maksimikäyttöpaine on 250 bar ja tankkilinjan paine voi olla enintään 70 bar. Patentoidun rakenteen ansiosta saavutetaan optimaalinen voimatasapaino, joka yhdessä voimakkaiden jousien kanssa takaa luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa.

 

Suunnittelussa on noudatettu DIN-, ISO- ja CETOP-standardeja, joten WSE-venttiilin voi vaihtaa esimerkiksi perinteisen luistityyppisen NG 6 –venttiilin tilalle. Venttiiliä on saatavilla lukuisilla eri virtaustievaihtoehdoilla ja kytkentäasentoja on 2, 3 tai 4. Neljäs kytkentäasento saadaan aktivoimalla venttiilin molemmat solenoidit samanaikaisesti. Solenoidit ovat joko 12- tai 24-volttisia. Sähköisen ohjauksen lisäksi kaikissa venttiileissä on vakiona myös manuaalinen hätäohjaus.

 

Venttiili sopii järjestelmiin, joissa vaaditaan vuodottomuutta. Esimerkkejä sovelluskohteista ovat esimerkiksi akkujen latauspiirit, työstökoneet, hydrauliset puristimet, testipenkit sekä mobilekoneiden tietyt toiminnot.

 

Tutustu WSE6 -venttiilien valikoimaan