ASENTAJA, kesätyö

Etsimme vahvistukseksemme määräaikaiseen työsuhteeseen

ASENTAJAA

Vantaan toimipisteeseemme

Tehtävänkuvasi

Tuotantoyksikkömme keskeisimpiä tehtäviä ovat hydrauliikkakoneikkojen ja muiden rakennettavien tuotekokonaisuuksien kokoonpanot. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta vahvassa tiimihengessä ja kannustavan esimiehen ohjauksessa. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika määräytyy liukuman puitteissa (klo 7 – 18).

Työtehtävä on määräaikainen vuosilomien sijaisuus touko-syyskuun välillä, tarkempi ajanjakso sovittavissa palkkauksen yhteydessä.

Toivomme sinulta

Teknisen alan tuntemus on haettavan työntekijän olennaisin ominaisuus. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on hyvä asenne sekä itsenäinen työote. Työ vaatii tarkkuutta ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme

Rempseät työkaverit tekevät työpäivistäsi mukavan viihtyisiä. Työyhteisömme vaalii yrityskulttuuria, jossa työkavereiden osaamista arvostetaan sekä työntekijöiden hyvinvoinnista välitetään niin työssä kuin sen ulkopuolella. Yrityksenä olemme asiantunteva organisaatio, joka myy korkealaatuisia merkkituotteita ja jolla on arvostetun saksalaisen päämiehemme jatkuva tuki.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tuotantopäällikkö Timo Lauttamus p. 010 773 7143, tavoitettavissa parhaiten klo 9 – 16.

Hae tehtävään

Lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@hydac.fi 28.2.2020 mennessä otsikolla ”Asentaja, kesätyö”. Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme löydät osoitteista hydac.com ja hydac.fi.