SUUNNITTELIJA

Etsimme vahvistukseksemme

SUUNNITTELIJAA

Vantaan tai Tampereen toimipisteeseemme

Tehtävänkuvasi

Osaavan suunnittelutiimimme tehtävänä on hydrauliikkakoneikkojen, venttiililohkojen sekä suodatus-, voitelu-, akku- ja jäähdytysjärjestelmiin liittyvien kokonaisuuksien sekä osien suunnittelu. Työnkuva on haastavan mielenkiintoinen, koska pyrimme aina ajattelemaan asiakkaan etua ja tyytyväisyyttä – myös suunnittelun näkökulmasta.

Toivomme sinulta

Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on hydrauliikan ja CAD-työkalujen (SolidWorks) tuntemusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ vaatii tarkkuutta ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sähkö- ja/tai automaatiotekniikan tuntemuksesta on myös hyötyä haettavassa tehtävässä.

Tarjoamme

Työyhteisömme vaalii yrityskulttuuria, jossa työkavereiden osaamista arvostetaan sekä työntekijöiden hyvinvoinnista välitetään niin työssä kuin sen ulkopuolella. Yrityksenä olemme asiantunteva organisaatio, joka myy korkealaatuisia merkkituotteita ja jolla on arvostetun saksalaisen päämiehemme jatkuva tuki.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Suunnittelun esimies Hannu Salminen p. 010 773 7143, tavoitettavissa parhaiten arkisin klo 9-15.

Hae tehtävään

Lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@hydac.fi 28.2.2020 mennessä otsikolla ”Suunnittelija”. Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme löydät osoitteista hydac.com ja hydac.fi.