VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Etsimme vahvistukseksemme

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Vantaan toimipisteeseemme

 

Tehtävänkuvasi

Varastomme työtehtävät ovat monipuolisia pitäen sisällään mm. tavaran vastaanottoa, hyllyttämistä, keräilyä, pakkaamista sekä lähettämistä ja inventointia. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta vahvassa tiimihengessä ja kannustavan esimiehen ohjauksessa. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika määräytyy liukuman puitteissa, varaston aukiolo ollen arkisin klo 8-16.

Toivomme sinulta

Teknisen alan varastotyökokemusta tai logistiikka-alan koulutus ja trukin ajotaitoa. Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on hyvä asenne ja nopea oppimiskyky. Työ vaatii tarkkuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Kohtalainen englannin kielen taito sekä SAP-tiedonohjausjärjestelmän tuntemus ovat eduksesi.

Tarjoamme

Mukavan päivätyön luotettavien työkavereiden kanssa. Työyhteisömme vaalii yrityskulttuuria, jossa työntekijöiden hyvinvoinnista välitetään niin työssä kuin sen ulkopuolella. Yrityksenä olemme asiantunteva organisaatio, joka myy korkealaatuisia merkkituotteita ja jolla on arvostetun saksalaisen päämiehemme jatkuva tuki

Lisätietoja tehtävästä antaa

Varaston esimies Ari Pyhälä p. 010 773 7129, tavoitettavissa parhaiten arkisin klo 9-15.

Hae tehtävään

Lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@hydac.fi 28.2.2020 mennessä otsikolla ”Varastotyöntekijä”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!